ONLINE: vruchtbaarheidsyoga 18 MEI

Starts 18 mei 2021
Ends 15 juni 2021

19:30 - 20:45

Markeloseweg 64

€85

LET OP: VIA DEZE LINK MELD JE JE UITSLUITEND AAN VOOR ONLINE DEELNAME

– I.v.m. het het Coronavirus zijn er tijdens de lessen extra voorzorgmaatregelen genomen volgens de richtlijnen van het RIVM.
–  Aanmelden voor de online lessen kan zolang dit online mogelijk is. Wil je liever de cursus in de studio volgen? Kijk dan bij de andere cursussen die gepland staan voor mogelijkheden.

Na het aanmelden vind je in je mailbox de bevestiging voor de VRUCHTBAARHEIDSYOGA met startdatum 18 MEI en einddatum 15 JUNI. Deze vorm van yoga bestaat uit 5 lesweken en wordt wekelijks op dinsdagavond van 19.30 uur t/m 20.45 uur aangeboden. Iedere les wordt afgesloten met een kop thee.
Benodigdheden tijdens de les:
– Comfortabel zittende kleding
– Grote badhanddoek
– Meditatiekussen en -mat (zijn aanwezig in de yogastudio)
Betaling? Het cursusgeld (€85) betaal je contant, graag in een envelop voorzien van naam, voor het volgen van je eerste les. Woon je niet in de buurt? Ik hoor het graag en neem vervolgens contact met je op over de betaling.
Toch afmelden voor de cursus? Dit kan tot 24 uur voor aanvang gratis. Meld je je later af, dan worden de volledige kosten en de daarbij de gemaakte administratiekosten in rekening gebracht.
Heb je toch nog vragen? Mail of bel gerust.

Vruchtbaarheidsyoga 18 MEI

read next

Inschrijven

Na het aanmelden ontvang je een bevestigingsmail.