Aanpassing lessen I-Yoga Rijssen vanaf 15 december 2020

Door COVID-19 waren alle lessen en cursussen LIVE ONLINE in besloten groepen te volgen en/of in kleine groepen in mijn yogastudio.
Na de persconferentie van 14 december jl. kan ik de volgende wijzigingen m.i.v. 15 december 0:00 uur doorvoeren:

ALLE LESSEN EN CURSUSSEN WORDEN T/M 19 JANUARI 2021 ONLINE VOORTGEZET.

Na 19 januari 2021 hoop ik dat de lessen wederom in de studio mogen plaatsvinden onder de volgende voorwaarden:

  1. Bij individuele sporten (zoals yoga) geldt voor binnen lessen het maximale aantal van 30 cliënten per ruimte. De cliënten worden verdeelt in groepen van 4 er is een afscheiding zichtbaar tussen de verschillende groepen. Binnen mijn studio betekent dit dat er 1 groep van 4 en 1 groep van 3 cliënten tegelijk les kan volgen, zodat we hierbij de 1,5 meter regel kunnen toepassen.
  2. In een aantal groepen is het aantal groter dan 7 clienten, hiervoor heb ik een roulatiesysteem ingevoerd voor het volgen van (interactief) live online lessen. De overige voorwaarden voor het deelnemen aan deze lessen worden met de deelnemende cliënten besproken.
  3. Wil je graag yogalessen ontvangen, maar is fysiek aanwezig zijn in de studio voor jou geen optie? Jij geeft de voorkeur aan het volgen van interactieve live online lessen en wilt deze graag op tijden van de geplande groepslessen integrale yoga volgen? Neem dan contact met me op.
  4. 1-op-1 lessen, coaching en healingbehandelingen zijn op afspraak te boeken en mogen in mijn studio plaatsvinden.
  5. Ook bij het volgen van individuele lessen en coaching blijft de optie om deze op afstand via Skype te volgen.

Opgeven voor een gratis proefles integrale yoga les is noodzakelijk, als je geen lidmaatschap hebt bij I-Yoga Rijssen. Voor het volgen van cursussen kun je je online aanmelden.

Join event

Na het aanmelden ontvang je een bevestigingsmail.