Aanpassing lessen I-Yoga Rijssen vanaf 19 mei 2021

Vanaf 19 mei mag ik weer in kleine setting yoga in de studio geven. Dit betekent dat ik d.m.v. een roulatiesysteem mijn cliënten uit de vaste groepen en cliënten die aan cursussen deelnemen op de hoogte breng van deelname in de studio. Daarnaast blijft het interactief live online meedoen met de les via Skype mogelijk.
Bij mooi/droog weer kan ik met de voltallige groep(en) naar buiten.

MASSAGES, BEHANDELINGEN EN 1-OP-1 COACHING IS REEDS MOGELIJK!

LEES HIERONDER DE MOGELIJKHEDEN VOOR DEELNAME:

  1. Wil je graag yogalessen ontvangen? Jij geeft (op dit moment) de voorkeur aan het volgen van interactieve live online lessen en aansluiten in de studio en bij droog en aangename weersomstandigheden groepsgewijs buiten yoga volgen? Ook wil je deze lessen graag op tijden van een van de geplande wekelijkse groepslessen integrale yoga volgen? Neem dan contact met me op.
  2. Het volgen van (individuele) yogalessen en coaching blijft als optie, op afstand via Skype na de lockdown, bestaan.
  3. 1-op-1 coaching, healing behandelingen en holistische massages zijn op afspraak te boeken en mogen in mijn studio plaatsvinden. Neem dan contact met me op.

Opgeven voor een gratis proefles integrale yoga les is noodzakelijk, als je geen lidmaatschap hebt bij I-Yoga Rijssen. Voor het volgen van cursussen kun je je online aanmelden.

Join event

Na het aanmelden ontvang je een bevestigingsmail.