Aanpassing lessen I-Yoga Rijssen vanaf 1 juli 2020

Door COVID-19 waren alle lessen en cursussen LIVE ONLINE in besloten groepen te volgen en gaf ik sinds mei zoveel mogelijk buiten, in groepsverband les. Vanaf 1 juli is er een versoepeling in de wijze waarop ik de lessen kan verzorgen. Daarom kan ik de volgende wijzigingen m.i.v. 1 juli doorvoeren:

  1. Bij droog weer, tijdens de zomermaanden, geef ik de lessen buiten in groepsverband. De voorwaarden voor het deelnemen aan deze lessen worden met de deelnemende cliënten besproken.
  2. Als het weer het niet toelaat, zijn de lessen in mijn studio te volgen. Echter het groepsaantal is aangepast om de 1,5 meter afstand te kunnen hanteren tijdens de lessen. Het kan dan voorkomen dat een aantal cliënten de lessen live online volgt. Bij het online volgen voeren we een roulatiesysteem in, zodat iedereen aan bod komt om zoveel mogelijk in de studio de lessen te volgen. De voorwaarden voor het deelnemen aan deze lessen worden met de deelnemende cliënten besproken.
  3. 1-op-1 lessen, coaching en healingbehandelingen zijn op afspraak te boeken en mogen in mijn studio plaatsvinden.

Opgeven voor een gratis proefles integrale yoga les is noodzakelijk, als je geen lidmaatschap hebt bij I-Yoga Rijssen. Voor het volgen van cursussen kun je je online aanmelden.

Let op: bij de individuele lessen en coaching blijft de optie om deze op afstand via Skype te volgen.

Join event

Na het aanmelden ontvang je een bevestigingsmail.