I-Yoga Rijssen blijft ONLINE open!

Vanwege COVID-19 zijn alle lessen en cursussen op dit moment NIET meer in mijn yogastudio, maar WEL LIVE ONLINE te volgen.

Juist nu voel ik dat er grote behoefte is aan ontspanning zowel lichamelijk en geestelijk, bezinning en het opbouwen/onderhouden van een gezonde weerstand. Yoga kan je hierbij ondersteunen!
Je volgt de les(sen) vanuit jouw eigen vertrouwde omgeving, individueel of in groepsverband en ik begeleid je hierbij. De lessen zijn interactief (via Skype), dus net als in mijn yogastudio zie ik jou en jij mij en kan ik je advies geven op het gebied van ademhaling, het aannemen van de asana’s (lichaamshoudingen) en bij het loslaten/ontspannen.

Voel jij dat dit precies is wat jij nu nodig hebt…. Meld je dan aan voor één van de losse (groeps)lessen of stuur mij een mail voor een individuele les of voor deelname aan de wekelijkse groepslessen.

LET OP: Zodra het RIVM aangeeft dat er weer veilig in mijn yogastudio lessen gegeven kunnen worden, zullen alle lessen* hier weer plaatsvinden.

*m.u.v. de individuele lessen, hierbij blijft de optie om deze op afstand via Skype te volgen.

Join event

Na het aanmelden ontvang je een bevestigingsmail.