Bedrijfsyoga

I-Yoga Rijssen biedt lessen aan op locatie, workshops op personeelsbijeenkomsten, feestjes of teambuildingsdagen.

De lessen worden afgestemd op de wensen van het bedrijf/de instelling en ook de aard van het werk.

Bedrijfsyoga kent de volgende voordelen:

  • Reduceert ziekteverzuim door preventie en afname van fysieke en psychosociale klachten als stress, burnout, RSI, stijfheid van rug, nek en schouders.
  • Toename van werkplezier, vitaliteit, concentratievermogen en creativiteit, wat resulteert in toename van effectiviteit en productiviteit van de medewerker.
  • De medewerker ontwikkelt een groter lichaamsbewustzijn, wat leidt tot meer zorg voor de eigen grenzen en betere zelfsturing.
  • Met minimale investering draagt u bij aan het lichamelijke en psychische welzijn van de medewerker, kortom: ‘een gezonde geest in een gezond lichaam’

Wenst u Yoga in de lunchpauze, aan het begin of juist het eind van de werkdag? Wilt u meer of juist minder lessen in grotere groepen, dan in het hieronder genoemde schema, afnemen?

Tijdens een gratis en vrijblijvend (telefonisch) kennismakingsgesprek kunnen we afstemmen welke vorm van les(sen) voor het personeel van uw bedrijf/instelling het meest interessant is. Neem vrijblijvend contact op.

KOSTEN:

Vaste prijs: t/m 15 deelnemers Prijs p.p.:  16 t/m  max. 25 deelnemers *
Losse les: €175 (1 les 60 minuten) €25 p.p. per uur
Pakket 1: ‘Energizer’ €190 (2 lessen 30 minuten) €25 p.p. per uur
Pakket 2: ‘Warming-up’ €125 (1 les 30 minuten) €15 p.p. per 30 minuten
Pakket 3: ‘Yoga op maat’ €1200 (4 lessen 60 minuten) €25 p.p per uur

* Deze kosten worden bij de vaste prijs opgeteld.
* Binnen een straal van 5 km worden er geen reiskosten berekend.

 

“GRATIS YOGA?”

Wist u dat u voor bedrijfsyoga aanspraak kunt maken op de Werkkostenregeling (WKR)? U mag dan een gedeelte van de kosten uitwisselen met het brutoloon van medewerkers. Zo wordt het voor u kosten neutraal. U mag tot 1,5 % van de fiscale loonsom besteden aan onbelaste vergoedingen en verstrekkingen. Bedrijfsyoga valt hier ook onder.