Mama & baby yoga

Na je zwangerschap en de bevalling heeft je lichaam tijd nodig om te herstellen. 6 weken na je bevalling kun je weer beginnen met het opbouwen van de spiergroepen en je conditie. Wanneer je een keizersnede hebt gehad, kun je dit (afhankelijk van je herstel) na 10 weken weer oppakken. Ook mentaal heb je tijd nodig om opnieuw een balans te vinden.

Deze cursus MAMA & BABY YOGA bestaat uit 6 lessen wordt individueel of in kleine setting (op verzoek) gegeven, waarbij de volgende onderdelen worden behandeld:
– FYSIEK: het bekkengebied, de buikspieren en ook de schouders, nek, armen en rug krijgen volop aandacht. Naast het opbouwen van spierkracht is er ook aandacht voor lichamelijke ontspanning.
– MENTAAL: op adem komen, want de nieuwe gezinssituatie, gebroken nachten vragen veel van je. Door meditatieoefeningen zul je meer rust in je hoofd gaan ervaren. Uiteraard is er ook ruimte om ervaringen te delen.
– MAMA-BABY: 3 lessen binnen de cursus zijn samen met je kindje. Tijdens deze lessen zullen we spelenderwijs de baby’s bij de yogaoefeningen betrekken. De lessen worden in een ontspannen sfeer gegeven, zodat er altijd ruimte is om je kindje te voeden, te troosten en te verzorgen.

Aansluitend volg je een gratis les babymassage.

  • KOSTEN (kleine setting): €175 p.p. (6 lessen: 75 minuten + 1 gratis babymassageles: 60 minuten)
  • KOSTEN (individueel): €200 (4 lessen op maat afgestemd: 60 minuten)

Kijk voor hier voor beschikbare cursussen.

Vrijblijvend adviesgesprek (telefonisch), neem contact met mij.

Join event

Na het aanmelden ontvang je een bevestigingsmail.