Yoga@Work

YOGA@WORK VAN A TOT ZEN

I-Yoga Rijssen biedt individuele lessen, groepslessen en workshop aan op locatie en haar eigen studio.

De lessen worden afgestemd op de wensen van het bedrijf/de instelling en ook de aard van het werk.

Bedrijfsyoga heeft de volgende voordelen:

  • Reduceert ziekteverzuim door preventie en afname van fysieke en psychosociale klachten als stress, burnout, RSI, stijfheid van rug, nek en schouders.
  • Toename van werkplezier, vitaliteit, concentratievermogen en creativiteit, wat resulteert in toename van effectiviteit en productiviteit van de medewerker.
  • De medewerker ontwikkelt een groter lichaamsbewustzijn, wat leidt tot meer zorg voor de eigen grenzen en betere zelfsturing.
  • Met minimale investering draagt u bij aan het lichamelijke en psychische welzijn van de medewerker, kortom: ‘een gezonde geest in een gezond lichaam’

DE TARIEVEN VOOR YOGA@WORK ZIJN:

  • Individueel op maat bij I-Yoga Rijssen (90 min): €115,- excl. BTW, incl. materialen.
  • Groep (min. 5, max. 8 personen) op maat bij I-Yoga Rijssen (90 min): €225,- excl. BTW, incl. materialen.
  • Wilt u een les, lessenserie of workshop bij u op locatie? Graag maak ik een offerte voor u op maat!
Tijdens een gratis en vrijblijvend (telefonisch) kennismakingsgesprek kunnen we afstemmen welke vorm van les(sen) voor uw personeel. Klik hier voor contact.
“GRATIS YOGA?”

Wist u dat u voor bedrijfsyoga aanspraak kunt maken op de Werkkostenregeling (WKR)? U mag dan een gedeelte van de kosten uitwisselen met het brutoloon van medewerkers. Zo wordt het voor u kosten neutraal. U mag tot 1,5 % van de fiscale loonsom besteden aan onbelaste vergoedingen en verstrekkingen. Bedrijfsyoga valt hier ook onder.

Join event

Na het aanmelden ontvang je een bevestigingsmail.