Week van de werkstress 2020

16 t/m 20 november 2020 is het de week van de werkstress.
– Deze hele week profiteren werkgever en werknemers van een discount van bijna 50% wanneer ze een les yoga@work inboeken.
Dus voor €100 (excl. reiskosten) ontvang je een gratis telefoongesprek en spreken maken we een les op maat voor jou en je collega’s. Deze les kan online plaatsvinden, in mijn studio (maximaal 7 personen, met in achtneming van de COVID-19 voorschriften) of wanneer jullie bedrijfsruimte geschikt is op locatie.
_ Op vrijdag 20 november bied ik daarom een GRATIS ONLINE LES aan “Laad me met rust”, waarbij ademhaling en yoga centraal staan. Aanmelden voor deze les kan via deze link.

* Week van de Werkstress 2020: Blijf in balans!

Weleens op een wiebelige ladder gestaan? Dan kun je wel wat houvast gebruiken. Het zijn bijzondere tijden. De werkloosheid stijgt. De onzekerheid neemt toe. De grens tussen werk en privé is nog nooit zo vaag geweest. Meer dan een miljoen mensen loopt jaarlijks het risico op een burn-out. Je staat plotseling niet meer zo stevig op je ladder. Hoe ga jij hiermee om? Levert het je stress op of houd je juist energie over? Alles draait om balans. Tussen werk en privé, uit- en aanstaan, energiegevers en energievreters. Heb jij grip op de situatie? Of is het de hoogste tijd voor een harde reset om opnieuw de balans te kunnen vinden? In deze editie van de Week van de Werkstress krijg je tools die je helpen de balans te vinden en te behouden. 

  • *Bron: https://www.oval.nl/week-van-de-werkstress-2020

Join event

Na het aanmelden ontvang je een bevestigingsmail.