Yolie

Ontdek de kracht van de essentiële oliën van Young Living.
Eind 2018 kwam ik in aanraking met de oliën van Young Living. Ik ben deze gaan inzetten tijdens mijn yogalessen. Al snel viel het zowel cliënten als mij op, dat de oliën een mooie aanvulling geven op het loslaten en ontspannen, wat bij yoga centraal staat.

Niet lang daarna zette ik ook thuis de oliën in. Zo staat er nu een diffuser in de woonkamer en bij de kinderen op hun slaapkamer. Er zijn nl. oliën die ondersteunen bij een goede nachtrust. Mijn dochter werd vaak onrustig en huilend midden in de nacht wakker en sinds ze een diffuser op haar slaapkamer heeft slaapt ze veel rustiger!

Het bijzondere is dat de essentiële oliën van Young Living geheel op natuurlijke basis zijn, dus maak ik op deze manier een bewuste keus om zo de kracht van de natuur in te zetten.
Essentiële oliën werken op alle niveaus; lichamelijk, emotioneel, mentaal en op spiritueel niveau. Hierdoor zijn ze multi-inzetbaar. Van lekker slapen tot ontspannen, van meer zelfvertrouwen tot een natuurlijke remedie voor lichamelijke beperkingen, van trauma’s verwerken tot het jezelf beschermen tegen prikkels, de essentiële oliën kunnen je hierbij ondersteunen. 

Wat zijn essentiële oliën?
Voor aromatherapie gebruikt Young Living essentiële oliën. Zoals de naam, essentiële olie al zegt, is het olie die de essentie van een plant bevat. Geurende planten bevatten namelijk bepaalde cellen, die een sterk geurende substantie aanmaken, dit noemen we ook wel de essentiële olie van de plant. Deze essentiële olie wordt gewonnen door destillatie of het persen van de schil een vrucht.
Omdat een plant, of deel van de plant zoals de bloem, schors of het blad of een vrucht, maar heel weinig essentiële olie bevat zijn er grote hoeveelheden nodig om een bruikbare hoeveelheid olie te winnen. Daarom zijn de essentiële oliën zo geconcentreerd en kostbaar. De oliën hebben veelal meerdere werkingen en toepassingen en zijn zeer complex in hun samenstelling.

De oliën van Young Living zijn 100% zuivere essentiële oliën met een therapeutische werking. Geen extra toevoegingen en dus puur natuur. 

IK WIL MEER WETEN OVER….

Ik wil meer weten over de Premium Starter Kits! Klik hier

Ik wil meer weten over de oliën uit de Premium Starter Kit! Klik hier

Ik wil meer weten over het gebruik van de oliën uit de Premium starter Kit! Klik hier

Bekijk hieronder de online catalogus van Young Living 2020

Of stuur een mailtje wanneer je graag in contact met me komt en/of een afspraak wilt maken om de oliën te zien en te ruiken.

Join event

Na het aanmelden ontvang je een bevestigingsmail.