Yolie

Ontdek de kracht van de essentiële oliën van Young Living.
Eind 2018 kwam ik in aanraking met de oliën van Young Living. Ik ben deze gaan inzetten tijdens mijn yogalessen. Al snel viel het zowel cliënten als mij op dat de oliën een mooie aanvulling gaven op het loslaten en ontspannen, dat bij yoga centraal staat.

Niet lang daarna zette ik ook thuis de oliën gaan in. Zo staat er nu een diffuser in de woonkamer en de kinderen hebben er beide ook 1 op de hun slaapkamer. Er zijn oliën die ondersteunen bij een goede nachtrust. Mijn dochter werd vaak heel onrustig en hard huilend midden in de nacht wakker en sinds ze een diffuser op haar slaapkamer heeft slaapt ze veel rustiger! Ze wordt nog wel eens wakker, maar slaapt erg snel ontspannen verder.

Het fraaie is dat de oliën geen chemische rommel bevatten, dus maak ik op deze manier een bewuste keus om zo de kracht van de natuur in te zetten.
Essentiële oliën werken op alle niveaus, lichamelijk maar ook op emotioneel, mentaal en spiritueel niveau. Hierdoor zijn ze multi-inzetbaar. Van lekker slapen tot ontspannen, van meer zelfvertrouwen tot een natuurlijke remedie voor lichamelijke ongemakken, van trauma’s verwerken tot het jezelf beschermen tegen prikkels, overal is een olie voor.  Dit gun ik natuurlijk niet alleen mijn gezin, maar natuurlijk ook JOU!

Wat zijn essentiële oliën?
Wat zit er nou eigenlijk in die flesjes? Voor aromatherapie gebruikt Young Living essentiële oliën. Zoals de naam, essentiële olie al zegt, is het olie die de essentie van een plant bevat. Geurende planten bevatten namelijk bepaalde cellen die een sterk geurende substantie aanmaken, dit noemen ook wel de etherische olie van de plant. Deze etherische olie wordt gewonnen door stoom destillatie of het persen van de schil en de olie die we winnen heet essentiële olie. Veelal worden de namen echter door elkaar heen gebruikt. Dit kan verwarrend zijn, maar er wordt dezelfde olie bedoeld.
Omdat een plant, of deel van de plant zoals de bloem, schors of het blad, maar heel weinig etherische olie bevat zijn er grote hoeveelheden nodig om een bruikbare hoeveelheid olie te winnen. Daarom zijn de essentiële oliën zo geconcentreerd en kostbaar. De oliën hebben veelal meerdere werkingen en toepassingen en zijn zeer complex in hun samenstelling, net als de plant waarvan ze de essentie in zich dragen.

Ik gebruik de oliën van Young Living. En niet voor niets. De oliën van Young Living zijn 100% zuivere essentiële oliën met een therapeutische werking. Geen extra toevoegingen en dus puur natuur. 

IK WIL MEER WETEN OVER….

Ik wil meer weten over de Premium Starter Kits! Klik hier

Ik wil meer weten over de oliën uit de kit! Klik hier

Ik wil meer weten over het gebruik van de oliën! Klik hier

Of stuur me dan een mailtje wanneer je graag in contact met me komt en/of een afspraak wilt maken om de oliën te zien en te ruiken.

Join event

Na het aanmelden ontvang je een bevestigingsmail.