Oliën uit de Premium Starter Kit

Seed to seal

Tegenwoordig kun je overal wl essentiële oliën kopen. De nieuwe merken schieten als paddenstoelen uit de grond.Young Living is het enige bedrijf ter wereld dat er naar streeft om alle essentiële olie zélf te produceren en alle facetten van dat proces onder controle te houden. Dit noemen ze de ‘Seed to Seal’ garantie.
Vanaf het moment dat het zaadje wordt geselecteerd tot aan het moment dat het zegel op het flesje gaat, gebruikt Young Living de hoogst mogelijke standaard. Niet alleen wat betreft de essentiële olie, maar ook wat betreft duurzaam verbouwen en zorg voor de aarde. Als een oogst mislukt of de kwaliteit er van tegenvalt dan gaat de olie tijdelijk uit de handel. Liever geen olie om te verkopen dan een olie van mindere kwaliteit.

Young Living heeft boerderijen over de hele wereld, zodat elke plant kan groeien in het juiste klimaat. Die boerderijen zijn altijd open voor bezoek. Je kunt zo binnen stappen, vragen stellen en het hele proces bekijken. Dikke kans dat je dan ook gelijk aan het werk wordt gezet om mee te helpen. Geen geheimen, alleen de beste olie!

Wil je meer weten over Seed to Seal? Klik op www.seedtoseal.com

ALLE OLIËN ZOALS HIERONDER GENOEMD ZIJN OOK LOS TE VERKRIJGEN! NEEM CONTACT MET ME OP VOOR DE PRIJZEN PER STUK.

Oliën uit de Premium Starter Kit:

Lavender**
Lavender heeft een bloemige, zoete geur en is universeel in gebruik. De olie ondersteunt het lichaam waar het nodig is. 
Lichamelijk ondersteunt deze olie bij een gezonde celdeling en huidfunctie.
Spiritueel/mentaal heeft Lavender ontspannende en rustgevende eigenschappen. 
Het zorgt voor ontspanning, is stress verlagend en ondersteunt bij de verbetering van de nachtrust. 
Lavender geeft een gevoel van rust, liefde, vrede en welzijn.

Peppermint***/****
Peppermint is een frisse en krachtige olie. 
Bij een lage dosering voelt deze olie koel aan op de huid, bij een hoge dosering warm.
Lichamelijk ondersteunt de olie de gezonde werking van het spijsverteringsstelsel en de luchtwegen. Het geeft je een flinke energieboost.
Spiritueel/mentaal werkt het stimulerend bij mentale vermoeidheid en geeft het een frisse blik. Zij ondersteunt bij het overwinnen van minderwaardigheidsgevoelens.

Frankincense
Frankincense heeft een warme en houtachtige geur. Deze olie wordt al duizenden jaren gebruik bij religieuze ceremonies en is beter bekent als wierrookolie.
Lichamelijk heeft deze olie vele ondersteunende eigenschappen en is zij o.a. te gebruiken bij huidproblemen.
Spiritueel/mentaal beschermt de olie tegen negatieve invloeden van buitenaf en zij biedt ondersteuning bij spanning, nervositeit en angsten. 

Copaiba
Copaiba heeft een houtachtige en opwekkende geur. Deze olie heeft een unieke werking, zij kan andere oliën versterken. 
Lichamelijk gebruik je deze olie bij pijnklachten en verschillende soorten irritaties bij bijvoorbeeld huid, spieren, pezen en luchtwegen.
Spiritueel/mentaal geeft zij een gevoel van veiligheid en aarding.

Lemon*
Lemon heeft een frisse citrusgeur. De olie heeft een zuiverende werking en is als sterke ontvetter toegevoegd aan schoonmaakmiddelen. 
Lichamelijk ondersteunt zij bij het afvoeren van gifstoffen, bij de gezonde werking van het ademhalingsstelsel, het spijsverteringsstelsel en een gezonde weerstand.
Spiritueel/mentaal zorgt zij voor focus en heldere gedachten.

Orange+*/**
Orange heeft een zoete citrusgeur met een opwekkende en opbeurende werking.
Lichamelijk biedt zij ondersteuning aan een gezond immuunsysteem, het endocriene systeem en het spijsverteringsstelsel. Orange+ zorgt voor een goede celdeling. 
Spiritueel/mentaal werkt zij stress verlagend en stimuleert een positief gevoel.

DiGize***/****/*****
DiGize is een kruidige en verfrissende blend die bestaat uit Peppermint, Fennel, Juniper, Lemongrass, Patchouli, Ginger, Dragon, Anise.
Lichamelijk ondersteunt zij het gehele spijsverteringsstelsel en werkt slijmoplossend. 
Spiritueel/ mentaal biedt DiGize ondersteuning bij het loslaten van overtuigingen uit het verleden, die worden vastgehouden in de maagstreek.

PanAway**/***/****/*****
PanAway heeft een frisse geur. Deze blend bestaat uit Peppermint, Wintergreen, Helichrysum en Clove.
Lichamelijk biedt zij ondersteuning bij pijn. Na inspanning geeft deze olie ontspanning aan de spieren. Zij draagt bij aan een goede bloedcirculatie bij bijvoorbeeld blauwe plekken en kneuzingen. 
Spiritueel/mentaal verwijdert zij negatieve emoties en energieën.

Purification***/*****
Purification heeft een frisse geur, deze bend bestaat uit Lemongrass, TeaTree, Rosemary, Myrtle, Lavandin en Citronella.
Purification zuivert de lucht van vieze geuren.
Lichamelijk ondersteunt zij bij een goede spijsvertering, het immuunsysteem en een gezonde werking van de huid(cellen). 
Spiritueel/mentaal biedt ze ondersteuning bij negatieve emoties waardoor je een goed gevoel krijgt.

R.C.**/***/****
R.C. heeft een krachtige en opwekkende geur. Deze blend bestaat uit Eucalyptus Globulus, Eucalyptus Radiata, Eucalyptus Citriodora, Myrtle, Pine, Marjoram, Lavender, Cypress, Peppermint en Tsuga.
Lichamelijk ondersteunt zij bij een gezonde werking van het ademhalingsstelsel. De olie werkt slijmoplossend en bevordert de weerstand. 
Spiritueel/mentaal geeft ze verlichting bij emotionele blokkades en hierdoor ervaart men ‘meer lucht’.

Stress Away*/**
Stress away heeft een kalmerende geur en wordt ook wel als parfum gebruikt. Deze blend bestaat uit Vanilla, Copaiba, Lime, Cedarwood, Ocotea en Lavender.
Lichamelijk ondersteunt zij bij ontspanning en verkramping van spieren. 
Spiritueel/mentaal wordt ze ook wel de happy mama olie genoemd. Zij ondersteunt bij spanningen en slaapproblemen.

Thieves*/***/*****
Thieves heeft een krachtige en kruidige geur. Deze blend bestaat uit Clove, Lemon, Cinnamon, Eucalyptus Radiata, Rosemary.
Lichamelijk ondersteunt zij bij een gezonde werking van het immuunsysteem. Deze olie heeft een reinigende, zuiverende en antiseptische werking.
Spiritueel/ mentaal ondersteunt ze en geeft bescherming bij negatieve emoties, onzekerheid en angst.

Let op:

  • Essentiële olie neemt nooit de plaats in van medicatie en het advies van je (behandelend) arts. Raadpleeg bij gezondheidsproblemen altijd jouw huisarts!
  • Check altijd het label van het flesje voor meer informatie!
  • De therapeutische werking die essentiële oliën bevatten kunnen jou ondersteuning, verlichting en ontspanning bieden!

*Als je citrusoliën of blends, die citrusoliën bevatten, toepast op de huid adviseer ik je de eerste 72 uur je huid niet direct aan zon- of uv-licht bloot te stellen.

**Bij lage bloeddruk, pas op met Lavender, Orange, Clove, Eucalyptus Globulus, Melissa, Nutmeg, Ocotea, Valerian, Wintergreen, Ylang Ylang, Harmony, Relieve it, Slique, White Angelica en de overige blends waar deze in gebruikt zijn en raadpleeg je arts.

***Bij hoge bloeddruk, pas op met Peppermint, Rosemary, Sage, Thyme en de blends waar deze in gebruikt zijn en raadpleeg je arts.

****Niet (of voorzichtig) gebruiken tijdens zwangerschap of borstvoeding en raadpleeg je arts: Basil, Palo Santo, (Peppermint), Common Sense, Mister, RutaVaLa, (The Gift), (Immupower), (Relieve it) en de overige blends waar deze in gebruikt zijn.

*****Niet gebruiken bij epilepsie-gevoeligheid en raadpleeg je arts: Basil, Dill, Fennel, Rosemary, Sacred Frankincense, Sage, Wintergreen, Harmony, Immupower, Relieve it en de overige blends waar deze in gebruikt zijn.

Welke olie past het beste bij jou?

Via de Soul Essence Therapy test ik samen met jou welke olie op dit moment het beste bij jou past en je dus ondersteuning kan bieden op fysiek, mentaal en emotioneel gebied.

Bij deze therapie maken we gebruik van een balanstest. Je lichaam weet heel goed wat je nodig hebt of het nu lichamelijk, mentaal of emotioneel is. Door jezelf specifieke ja/nee vragen te stellen, geeft je lichaam zelf het antwoord doordat je naar voren (ja) of naar achter (nee) gaat hellen. 
Vooraf stel je jezelf een doel waar je graag aan wilt werken, daarna stel ik je vragen en je lichaam geeft het antwoord. Zo lopen we stap voor stap het hele proces door en aan het einde van de sessie weet je precies welk(e) product(en) je kunt gebruiken, hoe je deze inzet en hoelang. Na afloop krijg je de uitslag per app of mail toegestuurd.

Kosten: €15 (per keer, max 30 min)

Join event

Na het aanmelden ontvang je een bevestigingsmail.