ACTIES YOLIE

Acties in APRIL 2020

YoLie:

In april (2020) ontvang je van mij bij het aanschaffen van een Premium Starter Kit met diffuser* het volgende:

Bath and Shower Gel

Deze gel is geheel basis (op puur natuurlijke basis gemaakt en zonder geur). Daarom is deze uitermate geschikt om er een druppel van je favoriete olie uit de Premium Starter Kit aan toe te voegen. Op deze manier kun je genieten de therapeutische werking van de olie die opgenomen wordt door de huid.

Prijs: van €18,57 voor €0,00

Zie de link voor de diverse Premium Starter Kits met diffuser

Neem contact met mij op en ik geef je graag meer informatie voor de aanschaf van een Premium Starter Kit en deze actie! Wil je direct zelf een Premium Starter Kit bestellen klik dan hier.

Young Living:

ART® Skin Care System van Young Living reinigt, verstevigt en hydrateert uw gezicht op een veilige en effectieve manier om uw natuurlijke en eigen schoonheid naar voren te brengen. Met innovatieve, gezonde plantaardige en doeltreffende, huidvriendelijke etherische oliën, Young Living een huidverzorgingssysteem vervaardigd om te dienen als basis voor jouw persoonlijke regime. Net als een kunstenaar een doek voorbereidt, zullen de producten van ART van Young Living jouw teint verfrissen, vernieuwen en absoluut stralend laten aanvoelen. Dat is de schoonheid van ART!

ART GENTLE CLEANSER: maakt gebruik van een milde schuim om onzuiverheden op te tillen en te vangen zonder de huid te irriteren of te ontdoen van zijn natuurlijke oliën.

ART REFRESHING TONER: verwijdert alle resterende onzuiverheden zonder de huid uit te drogen. Met een perfect mengsel van etherische oliën, zal deze toner helpen de natuurlijke pH van jouw huid in balans te brengen.

ART LIGHT MOISTURIZER: helpt je huid om gehydrateerd te blijven en een goede hydratatie te behouden. Het perfecte mengsel van etherische oliën en natuurlijke ingrediënten zal jouw gezicht schoon en soepel laten aanvoelen.

PRIJS: €118,70 (incl. BTW, excl. verzendkosten) Normale prijs €156,19

Join event

Na het aanmelden ontvang je een bevestigingsmail.