ACTIES YOLIE

Acties in SEPTEMBER 2020

YoLie:

In september (2020) ontvang je van mij bij het aanschaffen van een Premium Starter Kit met diffuser* het volgende product van Young Living geheel GRATIS:

Citrus Fresh

Young Living Citrus Fresh® EO
Dit is een ontspannende, kalmerende melange geliefd door zowel kinderen als volwassenen. Ondersteunt algemeen welzijn en creërt een gevoel van welbevinden, creativiteit en vreugde. De olie kan ook gebruikt worden als luchtzuiveraar.

LET OP: Bij gebruik op de huid kan de olie huidgevoeligheid veroorzaken. Verdun de olie met Young Living V-6®. Vermijd tot 12 uur na aanbrengen van het product direct zonlicht of UV-stralen.
Raadpleeg een arts als je zwanger bent, borstvoeding geeft, medicijnen neemt of een medische aandoening hebt.
Buiten bereik van kinderen houden. Niet geschikt voor baby’s en jonge kinderen.

INGREDIENTEN: Sinaasappel, rode mandarijn, mandarijn, grapefruit, citroen, munt

Prijs: van €18,27 voor €0,00

Zie de link voor de diverse Premium Starter Kits met diffuser.

Neem contact met mij op en ik geef je graag meer informatie voor de aanschaf van een Premium Starter Kit en over deze actie! Wil je direct zelf een Premium Starter Kit bestellen klik dan hier.

Young Living:

SPECIAAL VOOR DE FEESTDAGEN

TRIOSET LIPBALM met Cinnamon Lip Balm, Grapefruit Lip Balm, Lavender Lip Balm €12,49 (incl. BTW, excl. verzendkosten)

Dit trio van hydraterende lippenbalsems is het perfecte cadeau voor in de schoen. Ken je iemand die dol is op lippenbalsems en er altijd eentje bij de hand heeft? Dan zullen ze deze lippenbalsems zeker waarderen!

SET VOOR DE FEESTDAGEN met Car Vent Diffuser (grijs), En-R-Gee (15 ml), Clarity (15 ml) €81,31 (incl. BTW, excl. verzendkosten)

Als je op weg bent naar familie of vrienden en wel wat energie kunt gebruiken voor de autorit, komt deze set zeker van pas. Inclusief Clarity, En-R-Gee en een grijze Car Vent Diffuser.

FEATHER THE OWL met 10% korting €52,27 (incl. BTW, excl. verzendkosten)

Maak kennis met onze leukste verstuiver tot nu toe: Feather the Owl. Maak bedtijd nog leuker met deze schattige, veelzijdige uil – het is een luchtbevochtiger, verstuiver, nachtlampje en witte ruismachine.

Inclusief en Lavender (5 ml).

  • De pootjes zijn aanraakgevoelig. Geschikt voor al je favoriete oliën, inclusief onze KidScents melanges.
  • Drie verschillende standen. De hoge modus loopt ongeveer 5-6 uur, laag ongeveer 8 uur en interval ongeveer 10 uur (1 minuut aan, 1 minuut uit).
  • Ingebouwde speaker met vijf verschillende geluidsopties waaronder regen, vogels, golven, ventilator en slaapliedjes.
  • Tien verschillende LED-lichtopties.

Onder toezicht van een volwassene gebruiken.

Neem contact op met mij en ik help je graag met je bestelling! En kijk voor meer te gekke seizoensaanbiedingen van Young Living hier!

Join event

Na het aanmelden ontvang je een bevestigingsmail.