ACTIES YOLIE

Meld je aan op facebook en blijf op de hoogte van leuke weetjes, giveaways en extra acties tijdens de feestdagen!

YoLie:

In 2021 ontvang je van mij bij het aanschaffen van een Premium Starter Kit met diffuser* het volgende product van Young Living geheel GRATIS:

Lemongrass

Young Living Lemongrass® EO 15ML
Een symfonie van frisse, heldere noten. De lange aromatische bladeren worden met stoom gedistilleerd, waardoor er een energieke olie achterblijft die lichaam en geest verfrist en oppept. Combineer met een basisolie voor een ontspannende massage aan het einde van een lange, drukke dag. Of stop een flesje in je handtas zodat je gedurende de dag energie kunt opdoen. Citroengras wordt veel gebruikt in persoonlijke verzorgingsproducten vanwege de aangename en frisse geur. Het is de perfecte olie voor als je op zoek bent naar een harmonieuze en verfrissende geur.

– Frisse citrusgeur.
– Harmonieus.
– Stimuleert focus.

LET OP: Bij gebruik op de huid kan de olie huidgevoeligheid veroorzaken. Verdun de olie met Young Living V-6®. Vermijd tot 12 uur na aanbrengen van het product direct zonlicht of UV-stralen.
Raadpleeg een arts als je zwanger bent, borstvoeding geeft, medicijnen neemt of een medische aandoening hebt.
Buiten bereik van kinderen houden. Niet geschikt voor baby’s en jonge kinderen.

INGREDIENTEN: Cymbopogon flexuosus (citroengrasolie)*

Prijs: van €13,43 voor €0,00

Zie de link voor de diverse Premium Starter Kits met diffuser.

Neem contact met mij op en ik geef je graag meer informatie voor de aanschaf van een Premium Starter Kit en over deze actie! Wil je direct zelf een Premium Starter Kit bestellen klik dan hier.

Young Living:

Set voor de kleine kampioen €89,18
(incl. BTW, excl. verzendkosten)

Laat de kinderen brullen van plezier en zoemen als een bij met deze geweldige set voor de kleine kampioen. Deze set, die bestaat uit een flesje van onze aardende KidScents® GeneYus (5 ml), een perfecte olie voor momenten waarop focus nodig is, en onze zachte en kalmerende KidScents® KidCare, is het ultieme geschenk voor de jongere leden van het gezin.

Iedere set wordt geleverd met een extra geschenk: een exclusieve Young Living-armbandverstuiver in de vorm van een leeuw, hommel of lieveheersbeestje. Voeg simpelweg een druppel of twee van een olie naar keuze toe op het midden van de armband zodat de kinderen de hele dag van hun favoriete geuren kunnen genieten.

Inbegrepen:

  • KidScents® KidCare (5 ml)
  • KidScents® GeneYus (5 ml)
  • Leeuw: siliconen armband met een lavasteen. Blauw en bruin. Afmeting van de armband: 22,5 x 5 cm.
  • Hommel: siliconen armband met een lavasteen. Geel en zwart. Afmeting van de armband: 22,5 x 4,5 cm.
  • Lieveheersbeestje: siliconen armband met een lavasteen. Rood en zwart. Afmeting van de armband: 22,5 x 3,5 cm.

Deze set is van 1 tot 17 juni 2021 00:59 uur (GMT+2) verkrijgbaar. Zolang de voorraad strekt beschikbaar voor eenmalige bestellingen en Essential Rewards-bestellingen. Niet verkrijgbaar met Essential Rewards-punten.

VADERDAG: set voormannen €151,07 (incl. BTW, excl. verzendkosten)

Iedereen verdient het om af en toe verwend te worden en omdat we deze maand Vaderdag vieren is er geen beter moment om een speciale man in jouw leven te verwennen met een exclusieve set van Young Living.

Deze vochtinbrengende en veelzijdige set, bestaande uit fantastische producten op basis van etherische oliën zoals onze Shutran® Shave Cream en 3-in-1 Men’s Wash, is speciaal samengesteld om mannen te helpen met het scheren en badderen. We voegen daarnaast aan iedere set een handige scheerkwast toe, gemaakt met superzachte borstelharen, zodat hun huid er tiptop uitziet!

Inbegrepen:

  • Shutran® Shave Cream (70 g)
  • Shutran® 3-in-1 Men’s Wash (236 ml)
  • Shutran® (15 ml)
  • Scheerkwast

Deze set is van 4 juni tot 1 juli 2021 00:59 uur (GMT+2) verkrijgbaar. Zolang de voorraad strekt beschikbaar voor eenmalige bestellingen en Essential Rewards-bestellingen. Niet verkrijgbaar met Essential Rewards-punten.

Neem contact op met mij en ik help je graag met je bestelling! En kijk voor meer te gekke seizoensaanbiedingen van Young Living hier!

Join event

Na het aanmelden ontvang je een bevestigingsmail.