Docente/coach

Mijn naam is Ingrid Walstra, docente Nederlands, HealingTouch Practitioner, Yogadocente en van 1998 t/m 2014 was ik freestyle jazzdancedocent. Het lesgeven zit in mijn bloed en dit doe ik dan ook met veel plezier.
Sinds september 2008 ben ik het spirituele pad ingeslagen. De HealingTouch cursus (werken/ genezen met energie), yogamassage en de opleiding tot Integraal Yogadocent/coach hebben mij geholpen een goede balans te vinden in het dagelijks leven.

De Integrale Yogaopleiding is een heel bijzondere opleiding. Het accent bij de opleiding ligt namelijk op het voelen, dus niet: leren waar een houding goed voor is, maar kijken in je eigen lichaam en voelen waar de houding goed voor is. En dit te doen door middel van de adem het bewustzijn in het lichaam te brengen.

Mijn ervaring met yoga was nihil, dus het was allemaal wel even wennen. De dagelijkse routine (denken) en structuur (plannen), dat het onderwijs met zich mee brengt, staat recht tegenover de yoga. Maar algauw voelde ik “de Kracht van boven neerdalen” en kreeg ik meer rust in zowel mijn hoofd en lichaam.
Deze rust wil ik graag mensen, zowel jong als oud, laten ervaren en hoop hen te inspireren en te motiveren!

In mei 2009 heb ik de docentenopleiding Integrale Yoga voor beginners afgerond. En sinds mei 2011 heb ik de opleiding gevorderde docentenopleiding Integrale Yoga met succes behaald.

Voor een gratis proefles integrale yoga kun je contact met mij opnemen. Voor de overige lessen/cursussen kijk bij aanmelden  .

Join event

Na het aanmelden ontvang je een bevestigingsmail.