Healing Touch

Healing Touch is een actieve healingmethode. Hierbij wordt door middel van ademhalings- en lichaamsbewustzijnsoefeningen, een zeer hoge trilling in de handen gecreëerd. Door een lichte aanraking treedt direct het zelfherstellende vermogen van de ontvanger in werking. Omdat met deze trilling de aangeboren intelligentie van het lichaam wordt aangesproken, zal de energie naar die plek op het lichaam gaan, waar dat het meest nodig is.

Er kan ook direct naar de “pijn/probleem” plek gegaan worden. Het lichaam antwoordt door zijn eigen healing te realiseren. De trilling wordt door liefde, visualisatie en ademhaling op een zeer hoog niveau gehouden hierop volgt het genezingsproces.

Healing Touch is voor iedereen geschikt. Niet alleen met recente klachten, maar ook bij ‘oude’ problemen, zowel lichamelijk als emotioneel. Het lichaam weet wat het probleem is en door middel van Healing Touch gaat het lichaam weer terug naar zijn basis!

Kosten 1e healing:

Tot 21 jaar: €65 per behandeling (ca 60 min.)
Volwassenen: €85,00 per behandeling (ca. 60 min.)

Kosten vervolg:

Tot 21 jaar: €50,00 per behandeling (ca 60 min.)*
Volwassenen: €70,00 per behandeling (ca. 60 min.)*

* Een 2e en/of daarop volgende behandeling kan minder dan 60 min in beslag nemen, de kosten worden in mindering gebracht.

Wilt u in een korte behandeling kennismaken met healing touch en mij, dan kan dat voor €30,00. De behandeling zal dan max. 30 minuten duren.

Cliënten die aangesloten zijn bij I-Yoga Rijssen profiteren van een korting van €5,00 per behandeling van ca. 60 minuten.

Voor mee informatie en/of een behandeling neem contact op.

Join event

Na het aanmelden ontvang je een bevestigingsmail.