In Ultieme Balans

Kom in Ultieme Balans met de Quantum Producten van Govvi

Als Business Parter van het Amerikaanse Govvi werk ik online vanuit huis of, als ik er even tussenuit ben, vanaf mijn luie vakantiestoel!

Het bedrijf werkt met innovatieve frequentie producten die je In Ultieme Balans brengen, zowel fysiek, mentaal, emotioneel en energetisch en waarbij 95% van de klanten een positief resultaat heeft!

Ook jij kan instappen als business partner (voor slechts $99) en er voor kiezen anderen te ondersteunen bij een gezonde leefstijl door het afnemen van hoogwaardige producten in bijv. de vorm van een abonnement en/of je schrijft nieuwe business partners in en creëert (samen met mij) een team van enthousiaste mensen die allen een duidelijke affiniteit hebben met een gezonde levensstijl en graag financiële vrijheid willen ervaren. Want je kunt maar liefst 53% uitbetaling ontvangen voor iedereen die je via jouw persoonlijke link werft.

Op deze manier zorg je ervoor dat je geen kosten hebt voor de aanschaf van je eigen producten EN kun je passief (veel) geld verdienen.

Wil je ook jouw DROOMLEVEN leven?
* Je fysiek, mentaal, emotioneel en energetisch krachtig en gezond voelen!
* Jouw plan naar financiële vrijheid samen uitwerken, zodat je volop kunt genieten met iedereen die je lief hebt van alle dingen die het leven jou kan bieden!

Stuur me een mailtje en ik neem contact met je op! Want samen met mij (en een team van gelijkgestemde vrouwen) ondersteunen we elkaar en co-creëren we ook jouw droomleven.

Uiteraard zijn je verdiensten afhankelijk van het aantal uren dat je er vrij voor kunt en wilt maken, maar met 5 uurtjes per week kun je al naar zo’n €1000 per maand passief inkomen!

Meer lezen over de innovatieve producten en wat ze voor jou kunnen betekenen?
Wow, Boost en Pow

Harmonic Card 2.0 en Vitalion Medaillion
Smart en Dessert Coffee
Fuel Tabs

Bekijk hier de video over de verschillende producten.

Join event

Na het aanmelden ontvang je een bevestigingsmail.