Harmonic Card 2.0 en Vitalion Medaillion

Zowel de Harmonic Card en Vitalion Medaillon zijn LTO (Limited Time Offer) Quantum producten. Dit betekent dat ze niet standaard in het assortiment verkrijgbaar zijn, maar op bepaalde momenten van in het jaar te enkele dagen koop zijn.

QUANTUM PRODUCTEN zijn producten waarbij je in je innerlijke wereld een SHIFT maakt en TRANFORMEERT naar de meest beste en prachtigste versie van jezelf. Voelbaar van binnenuit in je fysieke lijf, maar ook energetisch en spiritueel.
Een eenmalige aanschaf en levenslang profiteren! Wie wil dat nou niet?

HARMINIC CARD 2.0
Deze speciaal ontwikkelede card zorgt ervoor dat EMF stralingen (2G 3G 4G 5G Zendmasten, Mobiele telefoon, WIFI, Slimme meters en de Magnetron) geen negatieve invloed meer hebben op je lichaam.

De Harmonic Card kan je ondersteunen bij:
– Verbeteren van je nachtrust
– Vergroten van je uithoudingsvermogen
– Verhogen van je vitaliteit
– Verbeteren van je stemming
– Verhogen mentale helderheid en het denken
– Verbeteren van je algehele doorbloeding
– Makkelijker reguleren van emoties
….. EN nog veel meer!

De kaart is speciaal ontwikkeld voor volwassenen (kinderen en huisdieren vanaf 30kg)

VITALION MEDALLION
Het quantumveld is zowel binnen als buiten ons lichaam aanwezig. En dit medallion werkt op je quantumveld van je moleculen tot eiwitten tot op celniveau.
Alles in en om je heen kent een eigen trillingsfrequentie. Als er één cel minder gaat trillen (bijv. door ziekte) zullen andere cellen hier ook op reageren en hun trilling verminderen/verlagen.
In deze medallion ketting zitten frequenties verwerkt die er voor zorgen dat de functies in je lichaam die o.a. suikercravings veroorzaken weer herstelt worden, waardoor je behoefte sterk vermindert en bij velen zelfs verdwijnt.

*DISCLAIMER: De GOVVIproducten zijn uitsluitend bestemd ter aanvulling en het verstrekken van ondersteuning voor de natuurlijke processen in het lichaam. De GOVVIproducten zijn niet bedoeld om te voorkomen, te diagnosticeren, te bepalen, te behandelen, te verlichten of te genezen van een ziekte, aandoening of medische aandoening van welke aard ook.

Join event

Na het aanmelden ontvang je een bevestigingsmail.