Win, Boost en Pow supplementen

GO WIN
Revolutionair afslankproduct dat ECHT werkt! Na klinisch onderzoek heeft het een succespercentage van maar liefst 95%!
Dit is een vrij nieuw product in Nederland en België. Het zijn NeuroPEA in de capsules je cb1 receptoren remmen en ervoor zorgen dat o.a. je cravings (snacktrek naar suikers) worden onderdrukt.
Ook brengt de WIN neurotransmitters als dopamine en serotonine in balans. Bij een goede regulering van dopamine word je minder impulsief. Dopamine is belangrijk voor bepaalde functies van het zenuwstelsel, zoals beweging, genot, aandacht, stemming en motivatie. En de serotonine heeft o.a. invloed heeft op het geheugen, gevoel en emoties, slaap en eetlust.

BOOST

Dit is een gepatenteerd en uniek glutathionproduct. Het bevat liposomale natuurlijke glutathion die onmiddellijk werkt. Het bevat ook de voedingsprecursoren die jouw cellen leren glutathion te blijven aanmaken in het lichaam.

Bij een te kort aan Glutathion kan de Boost je ondersteunen wanneer je de volgende disbalans ervaart:
– Vermoeidheid en Zwakte
– Verzwakt Immuunsysteem en vatbaar zijn voor infecties
– Oxidatieve Stress waarbij je een doffe huid ervaart, vroegtijdige tekenen van veroudering herkent, breekbaar haar hebt en gevoeligheid voor schade door het milieu.
– Ontsteking
– Moeite met ontgiften waardoor er een ophoping van afvalstoffen ontstaat bij de lever en nieren.
– Huidproblemen
– Metabole Stoornissen (Er is een mogelijke link gesuggereerd tussen lagere glutathionniveaus en metabole stoornissen zoals type 2 diabetes.)
– Neurologische Aandoeningen

Let op: bovengenoemde kunnen ook en symptomen zijn die gerelateerd zijn aan andere gezondheidsproblemen.

Dit supplement is ontworpen ter ondersteuning van gewichtsbeheersing door een unieke mix van natuurlijke ingrediënten die je stofwisseling stimuleren, je eetlust verminderen, jouw energie te verhogen, gezond uitziende huid bevorderen, maagzuur/oprispingen verminderen, je spijsvertering verbetert en je bloedsuikerspiegel reguleert.

*DISCLAIMER: De GOVVIsupplementen zijn uitsluitend bestemd ter aanvulling van een dieet en het verstrekken van ondersteuning voor de natuurlijke processen in het lichaam. De GOVVIproducten zijn niet bedoeld om te voorkomen, te diagnosticeren, te bepalen, te behandelen, te verlichten of te genezen van een ziekte, aandoening of medische aandoening van welke aard ook.

Join event

Na het aanmelden ontvang je een bevestigingsmail.